Vizitke

Vizitke ili posjetnice su vrlo učinkoviti i važan marketinški alat za marketinške stručnjake i općenito za sve vrste poslovanja, obrte, poduzeća i pojedinačne osobe koje se bave ponudom i prodajom proizvoda ili usluga na svim vrstama tržišta. Sva poduzeća i poslovanja trebaju posjedovati vizitke s kojima će predstaviti svoje kontakte i bitne poslovne informacije postojećim i budućim potencijalnim klijentima. Bilo da ste samostalni izdavač, pravnik, financijski analitičar, grafički dizajner, zastupnik u osiguranju ili nekog drugog opisa poslovanja, trebali biste odabrati tiskarsko poduzeće koje razumije važnost proizvodnje visoke kvalitete i učinkovite promotivne materijale za vaš posao.

Vizitke predstavljaju najbolji način za distribuciju poslovnih kontakt podataka za potencijalne kupce, koji tragaju za takvom vrstom poslovanja na tržištu. One spadaju pod vrstu oglasa koju koristite s ciljem promoviranja vašeg poslovanja i s njima odražavate vaš stil, stav i filozofiju poslovanja. Za potrebe stvaranja ove popularne vrste oglasa možete koristiti profesionalne usluge našeg poduzeća koja se bave tiskanjem promotivnog materijala od plakata, kalendara, vizitki, ispisa fotografija, tiska letaka do knjiga i većeg materijala za tiskanje, koji se izrađuju u suradnji s vama, vašim željama i idejama, kako bi bili sigurni ispostaviti vam vizitke koje su najbolje za vas i točno po vašoj zamisli.

Činjenica je da je oglašavanje ključ za uspjeh vašeg poduzeća i poslovanja, zbog čega je naglasak u našem radu na stvaranju kreativnog, inovativnog i uvjerljivog promotivnog materijala koji izrađujemo u kratkom roku, sa sigurnošću ispostave točno željenog materijala  do vas kao krajnjeg kupca.

Izrađujemo vizitke u raznim bojama tinte i vrstama papira između kojih možete birati. Možete zatražiti ispis posjetnica u jednoj ili više boja i mnogobrojnim vrstama dizajna, koje prilagođavamo i personaliziramo u skladu s temom vašeg poslovanja i vizija. Takav personaliziran pristup nam osigurava dobar finalni proizvod vizitki uz pomoć kojih možete impresionirati sve svoje klijente sa svojim unikatnim poslovnim identitetom.

Neki od glavnih izbora kod tiska vizitki može uključivati: utiskivanje, graviranje, tisak u punoj veličini, boji, dvostrane ili jednostrane ispise.

Bitna obilježja svake kvalitetne vizitke

Ako ste tek započeli sa vlastitim poslovanjem i radom u sklopu vlastitog poduzeća, a nemate vizitke, njihovu izradu morate postaviti na vrh popisa prioriteta. Vizitke predstavljaju relativno jeftin način za učinkovito oglašavanje svog poslovanja.

Da bi vizitke bile impresivne, elegantne i imale produktivni učinak na klijente, treba voditi računa i staviti naglasak na određene bitne stavke tijekom njihovog tiskanja. Važni aspekti kod tiska vizitki su:

  1. Tema 

Ovo je vrlo važan aspekt, jer određuje i formira finalni izgled i dojam vaše poslovne vizitke. Postoje razni trendovi kada je riječ o temi vizitke koji uključuju razne kombinacije stilova i boja, kao što su jednobojne vizitke, vizitke s dvije boje ili višebojne vizitke. Sve te vrste česti su izbor od strane većine ljudi. Međutim, poželjno je da se vodite profesionalnim i ujednačenim pristupom prilikom odabira tema za vizitke, ovisno o vrsti poslovanja.

  1. Kvaliteta grafike 

Drugi najvažniji aspekt poslovnih vizitki je grafika koja se koristi u njihovoj izradi. To uključuje logotip vaše organizacije i poduzeća te druge grafike koje prikazuju prirodu vašeg poslovanja. Bitno je korištenje najbolje kvalitete grafike s odgovarajućom rezolucijom, kako bi bili sigurni da će postići maksimalnu kvalitetu.

  1. Autentičnost informacija

Vizitke sadrže ključne informacije o vašoj organizaciji i poslovanju, uključujući ime nositelja posjetnice, oznaku njihovog radnog mjesta i pozicije u poduzeću, adresu e-pošte, kontakt brojeve mobitela i uredskog telefona, zajedno s web adresom internet stranice. Vrlo je važno da se stave ispravni i točni podaci na poslovne vizitke.

  1. Detalji procesa tiskanja 

Većina poduzeća unajmljuje uslugu tiskanja od strane specijaliziranog poduzeća za tiskanje. Prilikom najma usluge, potrebno je dogovoriti sve uvjete tiskanja, od teme, dizajna, boja, vrste papira do vrste tiska koji će se koristit u izradi vaših poslovnih kartica. Od metoda tiskanja možete birati između opcije offset tiskanja i digitalnog tiska, od kojih svaka opcija nudi svoje prednosti i nedostatke, ovisno o onome što trebate. Bitno je biti u dogovoru sa tiskarskim poduzećem koje vam obavlja uslugu tiskanja kako bi bili sigurni sa dobivanjem željenog izgleda i dizajna vizitki koje će na pravi način prezentirati vaše poslovanje.

Trošak vizitke može biti u rasponu od relativno niskih do visokih cijena, ali bez obzira na to koju visinu cijene i troška vaše poduzeće može priuštiti, oni su bitna stavka kod odlučivanja poduzeća za uslugu tiskanja. Postoje neke vrste tiska koje omogućavaju niže troškove tiskanja s obzirom na veličinu i dizajn, tako da u današnje vrijeme zaista možete birati između dosta opcija koje se nude kada je u pitanju tiskanje vizitki. Kada date vizitke klijentima, vaši potencijalni klijenti imaju prijateljski podsjetnik na ono o čemu ste raspravljali i jednostavan način da dođu do vas i kontaktiraju vas.

Razlog raspona cijene tiskanja posjetnica ovisi o raznim čimbenicima. Postoji mnoštvo različitih vrsta papira i stilova tiska koji se koriste prilikom izrade poslovnih vizitki. Ako planirate uključiti logotip poduzeća u dizajn vaših poslovnih vizitki, vjerojatno će vas koštati više. No, ako ste ograničeni s raspoloživim budžetom, poslovne vizitke jednostavnijeg dizajna mogu biti jednako učinkovite. Međutim, ono što je najbitnije je da trebate biti sigurni da vaše poslovne kartice imaju točne i korisne informacije vezane za vaše poslovanje, prije nego što počnete brinuti papiru, dizajnu ili samom procesu tiskanja vizitki.

Kod tiskanja vizitki imate toliko opcija za biranje, da je nemoguće da budete nezadovoljni sa finalnim izgledom tiskanih vizitki. Budite kreativni, inovativni i profesionalni u odabiru dizajna, informacija i poduzeća za tiskanje i uspjeh vam je zagarantiran. Postanite prepoznatljivi i dostupni širokom krugu i spektru potencijalnih klijenata i poduzeća i proširite svoje poslovanje!

Cijene
Jednostrane kolor vizitke 0,29 kn + PDV
Obostrane kolor vizitke 0,49 kn + PDV

Najmanja narudžba je 400 kom.