Kalendari

Stolni kalendari

Cijena s dotiskom – 5,99 kn + PDV

Popust od 2% za svakih 100 kalendara,
do maksimalnog popusta od 40%.

Dimenzije su 10 X 20 cm pa se može slati
poštom u american koverti kao čestitka.

Minimalna narudžba 50 kalendara.

Džepni kalendari

Džepni kalendar se tiska na 300g kunstdrucku,
obostrano je plastificiran i ima obrezane ćoškove.

Cijena za 500 kalendara je 499 kn + PDV,
Cijena za 1000 kalendara je 749 kn + PDV.

Poslovni trodjelni zidni kalendari

Cijena s dotiskom na glavi 8,99 kn + PDV

Cijena s dotiskom na glavi i pasici 10,99 kn + PDV

Popust od 2% za svakih 100 kalendara,
do maksimalnog popusta od 20%.

Kalendar se sastoji od
12 listova papira (offsetni 90g),
podložnog kartona (grafopak 350g)
i glave kalendara (grafopak 350g)
uvezanih metalnom spiralom.
Uz kalendar još dolazi pokazivač i vrećica.

Dimenzije su:
glava 29 X 21 cm
kalendar 29 X 41 cm
pasica 29 X 6 cm

Minimalna narudžba 50 kalendara.

personalizirani zidni kalendari

23,99 kn + PDV

Kalendar se sastoji od
13 listova papira (kunstdruck 200g),
uvezanih metalnom spiralom sa vješalicom.
Uz kalendar još dolazi i vrećica.

Dimenzije su 32 X 45 cm.

Minimalna narudžba 25 kalendara.

Jeste li znali da je tiskanje kalendara jedan od najboljih načina s kojima možete učinkovito proširiti svoje poslovanje? Kalendari su jedan od najboljih načina za promicanje i reklamiranje vaše tvrtke, proizvoda i usluga, kao i za izgradnja i poboljšanje  imidža vaše tvrtke u očima potencijalnih i postojećih klijenata.

Tiskanje kalendara je postalo vrlo popularno ne samo za poslovne potrebe promocije tvrtki već se pojavio i veliki broj ljudi koji žele stvoriti vlastite kalendare za privatne potrebe pomoću obiteljske fotografije, fotografije posebnih događaja ili jednostavno stvoriti osobni kalendar sa svojim preferencijama, kao što su primjer kalendari na temu njihove omiljene životinje, hobija ili aktivnosti.

Češća je situacija u kojoj su tvrtke i organizacije zainteresirane za tiskanje kalendara i u potrazi su za kvalitetnim tiskom i tiskarskim poduzećem koje im može pružiti izradu željenih kalendara po mjeri. Razlog velike zainteresiranosti velikog broja tvrtki i organizacija za tiskanjem kalendara jest poboljšanje marketinga svog poslovanja i stvaranje promotivnog, informativnog materijala za klijente i kupce. Mnoge tvrtke su u potrazi za novim i uzbudljivim marketinškim idejama, u kojima se tisak kalendara nudi kao kvalitetno i isplativo marketinško rješenje.

Opcija tiskanja kalendara je prilično jeftina posebno ako se želi tiskati velika količina kalendara, koje naknadno želite poslati klijentima. Naše poduzeće nudi različite vrste tiska kalendara od offset tiska do digitalnog tiska, po povoljnim cijenama i garancijom kvalitete. Tisak kalendara se najčešće izvodi u sljedećim veličinama: A3, A4, stilu knjižice, dvostruki A4, CD stilu ili stolnom dizajnu.

U našem poduzeću se nudi izrada kalendara po mjeri vaših želja, zahtjeva i ideja vezanih za finalni izgled, dizajn kalendara i njegovu veličinu. Tisak kalendara se može izraditi u boji ili crno-bijeloj boji, dok za dizajn postoji standardna ​​paleta dizajna za izabrati, koje možete personalizirati s logotipom vaše tvrtke, imenom itd. Ako imate svoj vlastiti dizajn i ilustracije, također ih možemo iskoristiti u izradi vašeg kalendara u dogovoru i konzultacijama s vama.

Odabir kalendara s ciljem promocije i lansiranja postojećih proizvoda ili niza novih proizvoda i usluga je dobar jer se svaka stranica u mjesecu može iskoristiti za promicanje različitih proizvoda. Tisak kalendara predstavlja tako odličan način za podizanje svijesti o brandu, uslugama i proizvodima. Mnoge dobrotvorne organizacije koriste tisak kalendara za izradu kalendara za prodaju, kako bi skupile novac za dobrotvorne svrhe. To je sjajna ideja jer će se uz malen i povoljan trošak tiska, generirati velika količinu novca za dobre svrhe, ako ih se odlučite prodati po povoljnoj cijeni.

Uslugu kvalitetnog tiskanja kalendara nije teško pronaći kada znate što tražite. Važno je uvijek odabrati kvalitetu prije cijene, kada je u pitanju tiskanje kalendara. Postoji više  razloga za fokus na kvalitetu prije cijene, a svi se donose na krajnji kvalitetan finalni proizvod, koji će zadovoljiti i vas i vaše postojeće i potencijalne klijente.

Bilo da ste u potrazi za kalendarima u boji ili crno-bijeloj boji, činjenica je da su oni po svojoj prirodi obično postavljeni na otvorenom. To znači da su izloženi i vidljivi velikom broju ljudi, što je jedna od njihovih prednosti. Stoji li vaše ime ili ime vašeg poduzeća na loše napravljenom kalendaru, nije dobro za nikoga. Stoga budite oprezni kod odabira poduzeća za tiskanje kalendara, kako ne bi stvorili lošu sliku o vama i vašem poslovanju. Mala ušteda novca ne vrijedi cijene loše reklame i dojma koji mogu nastati prilikom korištenja niske kvalitete usluge tiskanja kalendara.

Kada odaberete visokokvalitetne usluge tiskanja kalendara, vaše ime, logo i ostale informacije će se isticati. Također, budite svjesni da mnoge niskobudžetne usluge tiskanja kalendara uglavnom ograničavaju svoje klijente, kada je u pitanju odabir pozadine i slika, što obično ne odgovora većini klijenata koji imaju veći krajnji cilj s tiskanjem kalendara.

Savjeti i prednosti tiskanja kalendara

Jedan od učinkovitih načina da se dođe do srca i umova vaših potencijalnih ili postojećih klijenata je pomoću različitih vrsta promotivnih proizvoda, uključujući i promotivne kalendare. Prednosti tiskanja kalendara u cilju bolje promocije i marketinga su mnogobrojne, a neke od najbitnijih su:

Osim tih nevjerojatnih prednosti, postoje mnogi drugi razlozi zbog kojih bi trebali razmotriti korištenje promotivnih kalendara. Osim toga, ove prednosti se mogu znatno povećati ako odaberete pravu i kvalitetnu opciju tiska kalendara. Mogućnosti njegova tiskanja uključuju sve one male detalje koje ga mogu učiniti atraktivnijim i efektnijim. Stvari koje bi trebali imati na umu prilikom odabira opcije njihova tiskanja su sljedeće:

Ovo su neke od točaka koje treba imati na umu kada se odlučujete za kalendarski tisak. Također, budite dosta oprezni kada se odlučujete za podatke koje želite napisati i istaknuti, jer se lako može pretjerati s previše informacija, što nije poželjno. Budite inovativni i razumni i sigurni ste sa kvalitetnim i prepoznatljivim kalendarom i dobrom reputacijom kod svojih klijenata!